De Torino a Mestalla Paso Firme

La plataforma De Torino a Mestalla de la que formamos parte, sigue con paso firme su andadura en las pesquisas legales para que el ATE referente a la construcción del «Nuevo Mestalla» se anule y no se prorrogue de ninguna de las manera. De esta forma presionaran a Meriton para que ejecutara de forma inmediata o en su caso el ayuntamiento ejecutara de forma subsidiaria las obras, siempre a costa de Meriton.

«El president de la plataforma De Torino a Mestalla ho confirma. No hi haurà pròrroga de l’ATE. Així ho ha assegurat després de la reunió amb el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, en què s’ha tractat el tema d’una possible pròrroga de l’ATE per part de la Generalitat; i després que la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, haguera anunciat que el València no complia els requeriments legals perquè es donara una pròrroga de l’ATE.https://6acca958c0d9101dc54c0ce6a1be8c91.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Així, el grup opositor a Meriton s’ha mostrat satisfet perquè es puguen veure reflectides les seues demandes. «El que cal exigir és el compliment (de l’ATE) i com més prompte millor», «l’època de Lim ha arribat a la seua fi», ha sentenciat Martín Queralt. » (Noticia publicada en la web de À punt– 17 de maig 2021 – 15:58)

Aqui podemos escuchar un audio de la entrevista a Don Martin Queralt a la salida de la reunión con el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

Attachment